Joi, 11 aprilie, în etapa a 29-a a ligii secunde, de la ora 17.30, pe arena din „Ciarda Roşie”, Ripensia UVT va primi vizita Chindiei Târgovişte, ocupanta celei de-a doua poziţii în ierarhie îniantea rundei. Gruparea dâmboviţeană a strâns 60 de puncte în urma a 18 victorii şi 6 remize. De asemenea, e formaţia cu cele mai puţine înfrângeri din acest sezon, având doar 4 eşecuri suferite în precedentele 28 de partide.

În 2019, Chindia a adunat cinci succese şi o remiză. Etapa trecută, a 28-a, trupa din Târgovişte a învins cu 3-0 pe teren propriu Dacia Unirea Brăila. Au înscris Leca, Florea şi Cherchez. Iată şi formaţia utilizată de tehnicianul Viorel Moldovan:

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Şandru, Panait – Şerban, L. Mihai (cpt.), Novac, Neguţ (’73, Dumitraşcu) – V. Alexandru (’46, Cherchez), Florea (’80, Raţă).

Roş-galbenii n-au câştigat niciodată până acum în faţa Chindiei. În toate cele trei partide anterioare, două în ediţia trecută de campionat şi cea din toamna trecută, dâmboviţenii s-au impus în faţa Ripensiei.

Alexandru Pelici: „Ne respecatăm adversarul, dar ne dorim să scoatem punct sau puncte”

Înaintea duelului cu echipa dâmboviţeană, antrenorul Ripensiei, Alexandru Pelici, a prefaţat confruntarea: „Urmează un meci împotriva unei grupări care trage la promovare. Chindia e un adversar solid, cu o echipă omogenă. Are jucători experimentaţi, care evoluează de mult timp împreună, precum Martac, Liviu Mihai, Cherchez, Neguţ sau Aioanei. De asemenea, formaţia a fost întărită cu alţi fotbalişti de valoare ca Florea, Şandru şi Leca. Aşadar, Chindia are o trupă experimentată, puternică şi, din punctul meu de vedere, este una dintre formaţiile candidate clare la promovare. În plus, e o echipă pregătită de un antrenor, Viorel Moldovan, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Ne respectăm adversarul, dar ne dorim să scoatem punct sau puncte din acest duel”.

Biletele pentru partida Ripensia UVT – Chindia Târgovişte vor putea fi achiziţionate de la arena din „Ciarda Roşie”, în ziua meciului, începând cu ora 16:30. Un bilet va costa 10 lei. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părintele care însoţeşte un copil cu vârsta de până la 14 ani, femeile, elevii, studenţii şi pensionarii.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet