fShare
111

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15.00, pe arena „Dan Păltinişanu”, în runda a 33-a a ligii secunde, Ripensia UVT va întâlni Aerostar Bacău. Etapa trecută, roş-galbenii au obţinut un succes cu 3-2 în prelungirile partidei disputate pe „Cluj Arena”, împotriva lui „U”. A fost, în opinia iubitorilor de fotbal autohton, partida campionatului în această ediţie de Liga a II-a. Tocmai din acest motiv, însă, jucătorii noştri au nevoie ca acum să rămână cu picioarele pe pământ. Vor înfrunta un adversar aflat în mare criză puncte, care, cu siguranţă, şi-a propus ca la Timişoara să „decoleze” din zona „minată” a clasamentului. Înaintea duelului, „aviatorii moldoveni” ocupă locul al 17-lea în ierarhie, al doilea sub „linia roşie”, care marchează graniţa între echipele ce rămân în al doilea eşalon şi cele ce vor ajunge la final de sezon în cel de-al treilea.

Dacă roş-galbenii au obţinut în runda trecută o frumoasă şi meritată victorie în ceea ce se poate numi „partida sezonului”, trebuie spus că, de partea cealaltă, galben-albaştrii au reuşit scorul campionatului. Etapa trecută, trupa din Bacău a învins pe teren propriu Dacia Unirea Brăila cu 9-0! Au marcat Buhăcianu (de patru ori – cu acest „careu”, jucătorul Aerostarului a ajuns pe prima treaptă în topul „puncherilor” din Liga a II-a), Chirilă, Ciocâlteu, Vraciu şi Alexanru Pop. Formaţia gazdă a beneficiat şi de un autogol. Iată şi formula de echipă aliniată de tehnicianul Florin Bratu împotriva Daciei Unirea:

Aerostar Bacău: Udeanu (’83, Mocanu) – Mihălăchioaie, A. Mutu, Vişinar (’63, Ardei), Drugă, Chirilă, Carabela, Vraciu (’68, A. Pop), Buhăcianu, H. Ilie, Ciocâlteu.

În tur, la Bacău, moldovenii s-au impus cu 2-0.

Alexandru Pelici: „Încă nu suntem salvaţi, mai avem nevoie de puncte”

Înaintea duelului cu unica formaţie din Moldova a eşalonului secund, antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a declarat: „Ne aşteaptă un meci foarte dificil, unul dintre cele mai grele din această primăvară. Vom evolua împotriva unei echipe aflată în mare «foame» de puncte. Bacău îşi joacă una dintre ultimele şanse pentru rămânerea în Liga a II-a. E bătaie mare acolo, la fel ca la promovare. Noi vrem, însă, să câştigăm, mai ales că pe ultimele două partide disputate acasă le-am pierdut. Şi-apoi, din punctul meu de vedere, încă nu suntem salvaţi, mai avem nevoie de puncte”!

Biletele pentru partida Ripensia UVT – Aerostar Bacău vor putea fi achiziţionate de la de la stadionul „Dan Păltinişanu”, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 14:00. Un bilet va costa 10 lei, accesul fiind permis la tribunele 0 şi I, în timp ce la lojă preţul unui bilet va fi de 30 lei. Vor beneficia de intrare liberă copiii, părintele care însoţeşte un copil cu vârsta de până la 14 ani, femeile, elevii, studenţii şi pensionarii.

fShare
111
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet