Al patrulea test al verii a adus sâmbătă, 20 iulie, în „Ciarda Roşie”, una dintre cele mai puternice formaţii din Liga a III-a, ACS Dumbrăviţa. Confruntarea cu trupa antrenată de Sorin Bălu a fost una spectaculoasă.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 14. A fost 0-1 după o lovitură de la colţul terenului, când Soare a înscris cu o lovitură de cap. Roş-galbenii au răspuns imediat. În minutul 16, tot după un corner, dar în celălalt careu, Staicu a fructificat cu un „cap” de la colţul lung, o centrare furnizată de Zaluschi, şi a făcut 1-1.

După o jumătate de oră de joc, vizitatorii au trecut din nou în avantaj. Mai întâi, Hecsko l-a faultat în careu pe fostul său coleg, Drăghici. Vârful ajuns la Dumbrăviţa în această vară a executat lovitura de la 11 metri, însă Mociu s-a întins excelent şi a respins în bară, mingea ieşind apoi în afara terenului de joc. Însă, din cornerul rezultat, Enciu a trimis cu capul în plasă, pentru 1-2. Amfitrionii au egalat înainte de pauză. Direct dintr-o lovitură liberă, Apro a şutat peste zid, de la 25 de metri, lângă stâlpul din dreapta, stabilind rezultatul primului mitan, 2-2.

La 10 minute după reluare, Drăghici a speculat o eroare a defensivei gazdelor şi a marcat pentru 2-3 cu un lob peste Mociu. Rezultatul final l-a stabilit Zaluschi, 3-3, în minutul 59, când a finalizat din mijlocul careului, după o centrare a lui Toma din lovitură liberă de pe partea stângă.

Iată şi formaţia trimisă în teren de Alexandru Pelici:

Ripensia UVT: Mociu (’65, Păduraru) – A. Popa (’80, Lungu), Hecsko (’45, Ţieranu), Tînc (’65, Apro), Apro (’45, C. Toma) – Burdeţ (’70, Neagu), Tudorache (’80, Stoi, ’85, Dobie) – Monea(’71, Fotescu), Zaluschi (’80, Golda), Chera (’65, Iseini) – Staicu (’60, Voinea).

Alexandru Pelici: „Avem mai mulţi jucători nou-veniţi, pe care încercăm să-i integrăm”

Concluziile după spectaculoasa confruntare cu Dumbrăviţa i-au aparţinut principalului Alexandru Pelici: „A fost un joc bun. Suntem încă în căutărea unei formule cu care să abordăm începutul de sezon. Avem mai mulţi jucători nou-veniţi, pe care încercăm să-i integrăm. Sunt mulţumit de prima repriză, dar e supărător că am luat totuşi trei goluri. Primim prea uşor gol la faze fixe. Suntem naivi în astfel de situaţii. Am avut totuşi un plus de prospeţime, faţă de meciul cu Reşiţa, de la mijlocul acestei săptămâni. Încet-încet, ne apropiem de o stare bună de competiţie. Mai avem două săptămâni să ne punem la punct. Legat de formaţia adversă, Dumbrăviţa, e o echipă bună, cu jucători cu experienţă, trecuţi prin eşaloanele superioare. Le doresc mult succes şi le mulţumim pentru că au venit să joace cu noi”.

Următorul test se va desfăşura miercuri, 24 iulie, în deplasare la Luceafărul Oradea.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet