Ripensia UVT se întoarce cu un punct mare de la Turnu Măgurele. Roș-galbenii au fost conduși în prima repriză cu scorul de 2-0, dar au revenit prin Neagu și dubla lui Voinea în partea secundă, care a dus la avantajul de 3-2 de pe tabelă. Pe finalul partidei, Turris a egalat, iar scorul final a rămas 3-3.

Prima repriză a debutat cu o ușoară dominare a gazdelor care în minutul 34 conduceau cu 2-0. Ripensiștii au echilibrat jocul. Neagu a readus echipa în joc în minutul 39 după ce a profitat de o greșeală a fundașilor teleormăneni.

În repriza a doua, echipa antrenată de Alexandru Pelici a ieșt mai motivată de la vestiare. A egalat repede prin Voinea în minutul 49. Ripensia UVT a preluat conducerea prin același Voinea care a marcat de la punctul cu var în minutul 79. Bănățenii puteau închide tabela prin Popovici care a ratat o mare ocazie pe final. După egalare, Turris a avut o ocazie mare în prelungiri, dar Dobre a fost pe post și a salvat un punct.

Ripensia UVT: Dobre – Popa, Tînc, Apro (c), Toma –Călin, Stoi, Neagu (Tudorache '53), Popovici, Voinea (Golda '80), Fotescu (Chera 70')

Turris Oltul Turnu Măgurele: Rus – Buleică, Matei, Mitrea, Pană- Savin, Haită, Bud -Călintaru, Pîrvulescu, Voicu

Arbitri: Ardelean Mircea (Arad - Arad), Cantemir Constantin Mihai (Făgăraş - Braşov), Pucheanu Florin (Ulmi - Dâmboviţa). Observatori: Ioan Silviu Veronel (Galaţi - Galaţi), Petre Adrian (Buzău - Buzău)

Alexandru Pelici: ”Îl felicit pe Voinea din tot sufletul!”

Antrenorul nostru a vorbit despre meciul de la Turnu Măgurele: ”Un meci disputat, un meci frumos. Cred că a fost unul dintre cele mai atractive meciuri din această ediție, cu multe goluri, ocazii, răsturnări de scor. Păcat că s-a hotărât în ultimă instanță să nu se mai transmită. Ni s-au încurcat toate planurile. Una peste alta, îmi felicit băieții pentru modul cum au luptat. Au reușit să revenim de la 2-0 pe terenul  unei echipe care nu demult conducea detașat în Liga a 2-a, o echipă cu mulți jucători foști divizionari A.  Cu atât mai mult este de apreciat faptul că am reușit să revenim, să conducem. Un punct mare și nu putem decât să fim optimiști și încrezători în ceea ce urmează.

Cu dubla din acest meci, Albert Voinea devine golgheterul Ligii secunde: ”Îl felicit pe Voinea din tot sufletul. Asta așteptam de la el. Aștept mai mult și de la ceilalți doi: de la Golda și de la Staicu. Sperăm să înceapă să dea goluri pentru că de asta sunt aici. Albert este într-o formă bună, joacă, are continuitate, dă goluri. Să o țină așa în continuare pentru că asta este meseria lui să dea goluri.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet