Ripensia UVT obține un punct din confruntarea cu concitadina ASU Politehnica Timișoara.  Roș-galbenii au fost conduși din minutul 30 când Mircea Axente a marcat pentru oaspeți, dar au egalat prin Claudiu Apro care a tranformat o lovitură de la 11 metri.

Ripensiștii s-au întrecut în șuturi la poartă în începutul de partidă. În minutul 23, Călin Toma centrează pentru Alexandru Popovici care reia balonul cu capul pe lângă buturi. Deși ocaziile au fost de partea Ripensiei, oaspeții au deschis scorul după o cursă a lui Mircea Axente în bandă. Atacantul a ajuns până în careu de unde a șutat la colțul scurt.  Zece minute mai târziu, Albert Voinea este faultat în careul de 16 metri de Ioan Mera. Arbitrul a lăsat faza să curgă, dar a revenit asupra deciziei după o discuție cu arbitrul de rezervă. Caudiu Apro execută și transformă penalty-ul.

Alb-violeții au ieșit mai motivați de la vestiare și au atacat poarta lui Ștefan Dobre. Alin Ignea execută un corner în minutul 55 direct pe poartă, la colțul lung, dar Dobre este pe poziții și respinge.  În minutul 79, portarul ripensist este pus la încercare de Alin Ignea care a rămas unu la unu cu acesta. Zabun recuperează mingea și șutează, însă Dobre îl blochează și pe acesta. Ripensia a jucat în prelungiri cu un om în minus. Călin Toma a fost eliminat după încasarea celui de al doilea cartonaș galben.

Cele două formații trimise astăzi în teren:

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Dobre – Lungu, Burdeț, Tînc, Apro- Neagu (min.80 – Zaluschi), Voinea, Popovici (min. 75 - Fotescu), Toma, Stoi (min. 63 - Tudorache), Chera.

ASU Politehnica (antrenor Octavian Benga): Contra- Jurj, Mera, Cherecheș, Coadă- Vidrăsan (min. 46 – Vasile Bogdan), Dros – Ignea, Ungureanu (min.61 – Zabun), Popescu – Axente.

La centru – Marcu Florin Mihai (Oradea-Bihor), ajutat la tușe de Cîmpeanu Petrică Ionuț (Cluj-Napoca – Cluj) și Bălan Marius (Dej-Cluj). Rezervă: Lunca Dragoș Nicolae (Cluj-Napoca – Cluj).

Observatori: Spătaru Iulian (Timișoara – Timiș) și Lolea Viorel (Reșița - Caraș Severin)

Cu punctul din partida de astăzi Ripensia UVT cumulează 19 puncte, pe poziția a 16-a. Următorul meci pentru roș-galbeni va fi în deplasare, sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Reșița.

Antrenorul echipei noastre la finalul partidei:

"Un rezultat echitabil din punctul meu de vedere. Prima repriză am avut câteva situații bune de a înscrie din faze fixe, eram ajutați de vânt, același lucru s-a întâmplat și pentru Poli in repriza secundă. În ciuda vântului și ocaziilor avute am primit gol, dar e bine că am reușit să revenim. Un 1-1 care ne aduce un punct, nu suntem mulțumiți pentru că ne doream să câștigăm după punctul de la Turnu Măgurele. E important că nu am pierdut. Îmi felicit băieții pentru munca depusă, păcat nu am avut mai multă luciditate. Eliminarea a fost corectă, fault de joc. Sperăm să găsim soluții pentru înlocuirea lui Toma în jocul de la Reșița." - Alexandru Pelici

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet