În urma interpretărilor apărute în mediul online local legate de incidentul scoaterii în afara terenului a doi suporteri ai echipei oaspete la partida de ieri, facem următoarele precizări:

Decizia de scoatere în afara terenului de joc a celor doi suporteri a fost luată de către brigada de arbitri. Menționăm că arbitrul are responsabilitatea absolută asupra deciziilor din terenul de joc, iar clubul gazdă trebuie să se conformeze acestora și să pună în aplicare măsurile disciplinare. Chiar dacă reprezentanții clubului nostru au încercat aplanarea situației prin mutarea celor doi suporteri spre colțul terenului, la solicitarea brigăzii de arbitri, cei doi suporteri au fost redirecționați de către firma care a asigurat paza, după gardul ce împrejmuiește terenul. Neaplicarea acestei decizii ar fi dus la refuzul arbitrului de a relua partida.

Așa cum este consemnat și în primul articol al statutul clubului nostru, printre principiile care constituie fundamentul întregii activități a Asociației Fotbal Club Ripensia Timișoara, principii de la care nu am deviat niciun moment, stau cultivarea și dezvoltarea spiritului civic, precum și promovarea unei conduite morale. Derularea tuturor acțiunilor noastre au ca scop promovarea armoniei vieții sociale din comunitate, a cultivării valorilor umane și sportive autentice, caracteristici ale spiritului autentic al Timișoarei. Garanție stau imaginea de stabilitate și armonie pe care clubul și-a clădit-o în cei șapte ani de la reînființare și calitatea suporterilor și tuturor oamenilor care sprijină dezinteresat acest club.

Orice altă formă de prezentare și interpretare a incidentului neplăcut din timpul partidei de ieri o considerăm provocatoare și tendențioasă, în dezacord total cu principiile etice și morale pe care le promovăm.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet