Confruntarea între echipele din Banat continuă. Ripensia UVT va juca în etapa a 18-a a Ligii a 2-a cu CSM Reșița. Duelul dintre cele două vecine de clasament se va desfășura pe stadionul ”Mircea Chivu”, sâmbătă, de la ora 11:00. Ripensiștii vin după două partide de egalitate și nu concep alt rezultat decât victoria cu rosso-nerii.

CSM Reșița a fost învinsă cu 1-0 etapa precedentă  de Csikszereda la debutul pe bancă al lui Dorinel Munteanu. După șaptesprezece etape, trupa din Valea Domanului se află în zona roșie a clasamentului cu 16 puncte pe poziția a 17-a. Adversarul nu poate conta pe Cristian Danci și Bruno Vasiu eliminați la Miercurea Ciuc în urma cumului de cartonașe galbene.

Formația trimisă în teren de Dorinel Munteanu: Zimmermann - L. Acka (Banac 85'), Ehmann, Vasiu, Vădrariu - Danci, C. Cristea (cpt.) - Săulescu (Gab. Răducan 49'), Poiană, Dat (D. Ene 76') - M. Coman

Alexandru Pelici:  ”Sunt derby-uri locale care au un plus de ambiție ”

Antrenorul echipei noastre, Alexandru Pelici, a prefațat întâlnirea din Valea Domanului: ”În afara punctelor puse în joc sunt derby-uri locale care au un plus de ambiție și determinare. Jucătorii se cunosc, unii dintre ei au jucat împreună și e normal. Ar fi bine să fie mai mult spectacol, să fie fotbal mai mult și atractiv decât această încrâncenare. Sunt în criză de rezultate și va fi un meci disputat. Cu siguranță vor dori să ne bată ca să iasă din acea zonă și să facă 19 puncte. Același lucru ne dorim și noi, să recuperăm punctele pierdute cu ASU. Mergem la Reșița să luăm punct sau puncte.”

Pentru partida de sâmbătă, tehnicianul nu se poate baza pe Călin Toma, eliminat în meciul de miercuri cu ASU Politehnica Timișoara.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet