Ripensia UVT primește în etapa a 19-a vizita celor de la ACS Viitorul Pandurii Târg-Jiu. Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 11:00, pe arena ”Electrica” se va desfășura această ultimă etapă din tur. Ripensiștii au un parcurs bun de șapte meciuri fără înfrângere și își doresc să mențină seria rezultatelor pozitive.

Vecină de clasament, Viitorul Pandurii Tg-Jiu este pe locul al 12-lea cu 22 de puncte. Adversarii noștri vin după serie de rezultate nu tocmai favorabile lor. Trei înfrângeri și un rezultat de egalitate este bilanțul ultimelor patru etape pentru gorjeni. Cristian Lupuț a trimis în precedenta partidă cu Csikszereda următoarea formulă: 

Anca-Trip - Dunca, Yabre, Al. Băican, Andr. Dragu - Vas. Pop, Prejmerean, Chiorean (cpt.), Gîrbiţă - Bădăuţă, Astafei

Antrenorul secund al echipei noastre, Iulian Muntean a prefațat partida de mâine:

Iulian Muntean: ” Un meci greu cu două echipe apropiate ca valoare și ca locuri în clasament. Vrem să continuăm parcursul bun pe care l-am avut, ținând cont că avem șapte etape în care nu am pierdut. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu este o echipă imprevizibilă, cu fluctuații. Au avut trei victorii legate, dar acum vin după trei înfrângeri și ultimul meci au făcut un rezultat de egalitate. Probabil vor veni să ia maximum din meciul de sâmbătă. Jucători interesanți, foști divizionari A de valoare care pot oricând să facă diferența într-un joc”.

Albert Voinea este golgheterul Ligii a 2-a, alături de Ciprian Rus ( UTA Arad) cu 11 goluri: ”Ca și atacant asta este treaba mea. Mă bucur că am reușit să marchez atâtea goluri și am putut să îmi ajut echipa. Nu mă așteptam neapărat, dar am muncit foarte mult pentru asta, am trecut prin perioade foarte grele și cu atât mai mult am o bucurie mai personală că am reușit să îmi revin. Voi fi și mai atent de acum înainte pentru că au trecut multe momente peste mine și am căpătat experiență și maturitate să abordez altfel situațiile”.

Pentru partida de sâmbătă Adrian Popa este incert, iar Tudorache – accidentat. Revine în teren Toma Călin după suspendare.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet