Ripensia UVT încheie turul de campionat cu un rezultat de egalitate, 0-0, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. ”Roș-galbenii” au ratat un penalty în prima repriză. Cu acest punct Ripensia UVT termină turul pe poziția a 13-a cu 23 de puncte, la egalitate cu încă trei echipe: Viitorul Pandurii Tg-Jiu, ”U” Cluj și Gloria Buzău.

Prima repriză a fost la discreția ripensiștilor. Cele mai mari ocazii s-au notat în a doua parte. În minutul 31, Chera are o incursiune în banda stângă, centrează pentru Voinea aflat la marginea careului care șutează în plasa laterală. Minutul 34, Oaspeții beneficiază de o lovitură liberă executată de Gîrbiță, dar fără rezultat. Un minut mai târziu, Ripensia obține un penalty pe care Voinea îl execută, însă Anca-Trip apără și scorul rămâne 0-0. Chera scoate o lovitură liberă în minutul 41. Neagu șutează puternic de la 20 de metri, balonul lovește transversala apoi ricoșează la Golda care trage din 4 metri în brațele portarului.

Ripensiștii au atacat poarta oaspeților încă din debutul reprizei secunde. În minutul 55, Neagu și Voinea irosesc o ocazie bună după o neînțelegere în careul de 16 metri. În minutul 79, Zaluschi prinde un șut bun din lateral stânga de la 20 de metri, dar balonul trece pe lângă buturile lui Anca-Trip.  Zece minute mai târziu, Toma centrează de la marginea careului, mingea îl găsește pe Voinea care trimite cu capul peste poartă. Sfârșitul partidei i-a găsit tot în ofensivă pe ”roș-galbeni”, însă rezultatul final rămâne 0-0.

Cele două formații trimise astăzi în teren:

Ripensia UVT ( antrenor Alexandru Pelici): Dobre – Monea, Hecsko, Apro (c), Toma – Călin (min. 80 – Staicu), Stoi, Neagu (min. 70 - Zaluschi) – Voinea, Chera, Golda (min. 52 – Popovici)

Viitorul Pandurii Tg-Jiu (antrenor Cristian Lupuț): Anca-Trip – Dunca,Yabre (min. 80 – Misăraș), Oros (c), Băican,  Cioiu (min.64 – Buia), Prejmerean, Chiorean, Gîrbiță, Bădăuță (min. 46 – Pop Vasile), Astafei

La centru: Costreie Sorin (Buftea - Ilfov) ajutat la tușe de Catană Gabriel Ion (Târgovişte - Dâmboviţa) și Dobre Răzvan Mihai (Şotânga - Dâmboviţa). Rezervă: Nagy Vladimir Andrei (Măhăceni - Alba)

Observatori: Monea Dan (Aiud - Alba) și Burtea Antonie (Reşiţa - Caraş Severin)

Antrenorul echipei noastre, Alexandru Pelici a vorbit despre partida de astăzi: ” Un joc pe care puteam și meritam să îl câștigăm, dar lipsa de concentrare, chiar și la faza penalty-ului a făcut ca jocul să se termine egal. Am jucat împotriva unei echipe cu jucători buni, în componență foști divizionari A, o echipă ce venea după o serie de meciuri mai puțin reușite. Terminăm turul pe locul 13. Suntem patru echipe cu aceleași puncte. Băieții au muncit mult astăzi, dar lipsa de luciditate la finalizare și-a spus cuvântul. Am avut situații bune de a marca, dar n-a fost să fie”.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet