Etapa a 20-a a Ligii a 2-a consemnează ultimul meci pe teren propriu din acest an. Ripensia UVT primește vizita echipei din Trivale, FC Argeș. Duelul dintre cele două se va desfășura sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11:00, pe arena ”Electrica”.

În sezonul 2018/2019, ”roș-galbenii” au strâns doar un punct din cele două confruntări. În tur, Ripensia și FC Argeș își împărțeau punctele după un 1-1 la Timișoara. Returul a marcat înfrângerea cu scorul de 2-1 în Trivale.
După opt etape fără înfrângere, Ripensia UVT este hotărâtă să încheie anul cu două victorii. Primul pas este cu echipa Ionuț Badea. În tur, ripensiștii le-au încurcat planurile argeșenilor și s-au întors cu toate cele trei puncte de la Pitești. Scorul a fost 2-1, iar pentru echipa noastră au marcat Fotescu și Zaluschi.

Adversarul de sâmbătă a remizat runda precedentă la Miercurea Ciuc și are un bilanț de opt etape fără înfrângere. Iată și formația trimisă în teren de Ionuț Badea în meciul cu FK Csikszereda:
Ducan - Tofan, Turda, Șerbănică, Mușat - Prepeliță (cpt.), Moihejda - N. Popescu (I. Năstăsie 90+1), Rz. Matiș, Blejdea (Rob. Grecu min. 78) - Buhăescu.

Pentru această partidă, Alexandru Pelici nu se poate baza pe Monea care are o întindere și va sta patru săptămâni, Adi Popa nu este refăcut complet, iar Tudorache este în continuare accidentat.

Antrenorul secund al Ripensiei UVT, Iulian Muntean a prefațat duelul de sâmbătă contra celor de la FC Argeș: ”Argeșul va veni dornică de revanșă, ținând cont că în prima etapă a campionatului am câștigat la ei și le-am dat planurile peste cap. În momentul de față au un parcurs foarte bun cu opt meciuri fără înfrângere. În ultima perioadă, în Liga a 2-a, s-au echilibrat valorile și orice adversar poate să învingă pe oricine”.

Căpitanul echipei, Claudiu Apro a vorbit și el despre prima partidă din retur și consideră FC Argeș un adversar foarte dificil: ”FC Argeș, echipă ce emite pretenții la promovare, echipă experimentată. Va fi un meci de luptă, nu cred că ne va ajuta vremea și terenul”.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet