Returul a debutat cu o înfrângere pentru Ripensia UVT, scor 1-2, care a jucat pe final în zece după ce Burdeț a ieșit accidentat de pe teren. FC Argeș a deschis scorul pe ”Electrica” în minutul 27 prin Matiș. Pentru ripensiști, Neagu a egalat în startul reprizei secunde, dar Prepeliță și-a readus echipa în avantaj și a marcat golul victoriei pentru argeșeni.

Primele ocazii ale partidei le-au avut oaspeții. După zece minute de joc, Chera scoate o lovitură liberă, lateral stânga. Popovici centrează în careu, argeșenii resping, dar mingea ajunge la Voinea care recentrează, însă mingea trece pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu, Blejdea prinde un șut, dar Dobre a fost pe direcția mingii. Scorul a fost deschis în minutul 27, același Blejdea are o incursiune în banda stângă până în careu, îl găsește pe Matiș în fața porții care împinge balonul între buturi. Ripensiștii termină în atac prima repriză. Tofan îl faultează pe Chera la marginea careului de 16 metri. Lovitura liberă este executată de Popovici, trimite la Voinea, dar în duelul aerian câștig are jucătorul violet.

Ripensia a ieșit motivată de la vestiare și a dat replica în minutul 48. Voinea și Lungu au combinat în banda dreaptă, de unde Voinea centrează pentru Neagu care sare perfect la cap și îl învinge pe Ducan. Argeșul a avut câteva minute în care a fost periculoasă. Lovitură liberă din poziție centrală, Popescu șutează, iar mingea e deviată în corner. Mușat trimite peste ”grămada” din careu la Prepeliță, acesta pune piciorul și înscrie golul victoriei. ”Roș-galbenii” au rămas în zece din minutul 83, Burdeț a ieșit accidentat de pe teren.

Cele două formații trimise astăzi în teren:
Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Dobre - Lungu - Hecsko, Apro (c), Toma - Burdeț, Neagu (min. 74 - Fotescu), Stoi (min. 46 - Zaluschi), Chera (min. 74 - Călin), Voinea, Popovici.
FC Argeș (antrenor Ionuț Badea): Ducan - Tofan, Turda, Șerbănică, Mușat - Prepeliță (c), Șerban (min. 75 - Brînzan),  Blejdea (min. 90+3 - Grecu), Popescu (min.89 - Năstăsie),  Matiș - Buhăescu.

Antrenorul echipei noastre, Alexandru Pelici a tras concluziile la finalul partidei: ”Din păcate se încheie seria aceasta a invincibilității, ne doream foarte mult să terminăm cu un rezultat bun. Au fost două goluri luate foarte ușor pe greșeli personale. Burdeț a făcut o entorsă, va face și o radiografie ca să fim siguri, dar nu pare atât de grav pe cât s-a crezut. Sunt foarte dezamăgit, speram la mai mult. Mergem înainte, cu toții suntem vinovați în frunte cu mine. Mai avem o etapă, tragem linie și vedem ce va fi din iarnă”.

În acest an se mai dispută și etapa a 21-a. Sâmbăta viitoare, 7 decembrie, de la ora 11:00, Ripensia va juca în deplasare pe terenul Gloriei Buzău.

Foto: Leczki Jozsi

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet