Ripensia UVT a încheiat primul stagiu de pregătire al iernii cu un meci amical, adversar fiind cei de la Fortuna Becicherecu Mic. Oaspeții s-au impus la limită în fața ripensiștilor cu scorul de 1-0, pe o vreme ce a ținut cu cele două echipe pentru partida desfășurată la Baza 2, pe terenul sintetic.

Un joc de posesie bun pentru gruparea noastră care și-a creat și ocazii. Unicul gol al partidei a fost înscris de Zurbagiu în minutul 35. Roș-galbenii au ratat mai multe ocazii de a înscrie în a doua parte a meciului. Cea mai mare ocazie s-a consemnat în minutul 80. Sârbu a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, iar șutul a trecut puțin pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu, același Sârbu îi pasează lu Golda care trimite cu latul tot pe lângă poartă.

Formația trimisă în teren în prima repriză:
Moldovan (min. 30 - Dobre) - Macrițchi A. , Macrițchi V., Apro, Benea (min. 30 - Lungu), Stoi (min. 30 - Chera), Tudor (min. 30 - Tînc), Neagu, Urvantev, Mărgărit, Sârbu
*Mărgărit (venit în probe de la Pandurii)
*Sârbu (a jucat la ASA Târgu-Mureș sau CFR Cluj)

În repriza a doua au mai intrat:
Dobre (min. 60 - Păduraru) - Hecsko, Tînc (min. 60 - Țieranu), Lungu (min. 60 - Popa), Macrițchi V., Macrițchi A. (min. 60 - Gavrilă), Burdeț, Popovici (Monea), Urvantev (min. 60 - Sârbu), Chera (min. 60 - Vasluian), Mărgărt (min. 60 - Golda).

Jucătorii vor avea liber până duminică, luni dimineața echipa urmând să plece în cantonament. Vom reveni cu lista lotului care va merge în Antalya.

Alexandru Pelici despre primul amical din această perioadă: ”Venim după o primă parte a pregătirii, cea fizică. Un joc bun, ne-am creat destule situații de a marca, din păcate le-am irosit. Nu contează atât de mult rezultatul în momentul acesta. E supărător că am primit din nou gol la o fază foarte simplă. Rămâne să lucrăm în continuare partea tehnico-tactică în Antalya. Sunt mulțumimt de cum am arătat astăzi ca și grup, am avut o posesie bună și ne-am creat destule situații.”

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet