Victorie în al doilea meci de verificare în Antalya. Ripensia UVT se impune în fața echipei din prima ligă din Kosovo, KF Flamurtari Prishtine, cu scorul de 2-0. Cele două goluri au fost marcate de Vlad Chera în minutele 66 și 78.

Până în minutul 30, ripensiștii au controlat jocul având câteva situații mari. Popovici a avut o ocazie din 10 metri, iar Sîrbu nu a fructificat o lovitură liberă din preajma careului. Au urmat un final de primă repriză echilibrat pe fondul unui joc mai dur al adversarului, care a avut un singur șut de la distanță în prima repriză, însă fără probleme pentru Moldovan.

În a doua repriză, ocaziile au continuat pentru roș-galbeni. O bară a lui Urvantev de la 20 de metri și o deposedare a lui Popovici scăpat singur spre poartă, anunțau primul gol al timișorenilor pornit de la o incursiune a lui Benea pe stângă. Juniorul a centrat în 6 metri, portarul a respins mingea la Chera, de unde acesta a reluat și a marcat. Golul doi a venit pe o recuperare, mingea ajunge la Popa, care a pasat peste apărarea adversă la celălalt junior provenit de la Acdemie, Vasluian. Acesta șutează, portarul respinge la același Chera, care își trece în cont dubla. Echipa din Kosovo a avut un singur șut pe poartă în a doua repriză, în minutul 80, însă execuția la firul ierbii nu i-a pus probleme lui Dobre. Până la finalul partidei, Ripensia a mai avut o ocazie prin Vasluian.

Antrenorul nostru a început partida cu următorul unsprezece:
Moldovan (min. 46 - Dobre) - Lungu, Hecsko, Apro, Macrițchii A. - Stoi, Macrițchii V. - Monea, Urvantev, Sîrbu (min. 57 - Chera) - Popovici.

Din minutul 60 Ripensia UVT a jucat în următoarea formulă:
Dobre - Popa, Tînc, Țieranu, Benea - Burdeț, Călin - Vasluian, Neagu, Chera - Golda.

Următorul meci este programat duminică, 2 februarie. Adversarul nostru va fi FC ”U” Craiova, echipă ce joacă în liga a 3-a.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet