În al treilea meci de verificare Ripensia a întâlnit un adversar din liga a 3-a, FC U Craiova 1948. Roș-galbenii au început cu un prim ”11” cu șase jucători U21. Din păcate, Benea a fost schimbat în minutul 43 din cauza unei accidentări, o lovitură la tibie.

Un joc echilibrat, la mijlocul terenului în prima repriză, fără șuturi pe poartă de ambele părți. Ripensiștii au avut două ocazii de gol. O lovitură liberă laterală, centrarea a ajuns la Tînc, a reluat cu capul, dar mingea nu a prins spațiul porții. A doua ocazie a pornit de la un corner executat lung, pe colțul de 6 metri, dar Burdeț nu a reușit să reia balonul. Oltenii au deschis scorul prin Dragu în minutul 19. Golul a venit dintr-o lovitură liberă indirectă, cu zidul pe linia porții, iar mingea a prins colțul lung. A fost și singura situație a adversarului în prima parte.

În repriza a doua, jocul s-a deschis și au apărut și ocaziile mai clare. S-au consemnat câte 2-3 situații pentru fiecare echipă. Formația noastră a egalat în minutul 81.  O intercepție a lui Urvantev în careul lor, îl deschide pe Popovici, trece printre fundașii centrali, driblează portarul și înscrie cu stângul în poarta rămasă goală. Cea mai mare ocazie a adversarului: un jucător al craiovenilor a scăpat singur în zona centrală, Păduraru a ieșit și a închis bine unghiul.

Iată formația din prima repriză:
Dobre (min. 46 - Păduraru) - Popa (cpt), Tînc, Țieranu, Benea (min. 43 - Gavrilă) - Călin, Burdeț - Neagu, Vasluian, Chera - Golda.

Cu excepția lui Păduraru și Gavrilă, din minutul 58 s-a făcut schimbul:
Păduraru - Macrițchii A., Hecsko, Apro, Gavrilă - Macrițchii V., Stoi - Monea, Sîrbu, Ivan - Popovici.

Următorul meci este programat pe 4 februarie. Adversarul nostru va fi FK Kit Go Pehcevo, echipă ce joacă în liga a 2-a macedoneană.

 

 

 

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet