Ripensia UVT obține o victorie în penultimul meci de verificare în Antalya. Roș-galbenii au învins formația macedoneană din Liga a 2-a, FK Kit Go Pehcevo, cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Neagu în minutul 20 și Macrițchii Valeriu în minutul 83.

Ripensiștii au început în forță partida, având o primă ocazie creată încă din minutul 6. Monea a recuperat o minge, combină cu Golda, acesta îi pasează la Sîrbu, care, rămas într-un duel singur cu portarul, ratează. Un minut mai târziu, Neagu execută un corner la Țieranu, care trimite cu capul pe lângă poartă. Roș-galbenii au continuat să atace poarta celor de la Pehcevo minute bune. Sîrbu a executat încă un corner pentru formația noastră, Golda lovește balonul cu capul, însă fără rezultat. Deschiderea de scor a venit în minutul 20 când Neagu a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Sîrbu. Adversarul nostru a avut două ocazii importante, și anume în minutul 24 o lovitură liberă de la 30 de metri, puțin lateral stânga și un șut din careu, de la 11 metri lateral stânga, scos de Moldovan în corner. Finalul primei părți ne-a găsit tot în atac cu un șut plasat a lui Golda, de la 20 de metri, la rădăcina barei, după o centrare a lui Monea. În minutul 39, Moldovan a greșit o pasă spre centru, dar Stoi a avut o intervenție bună prin alunecare și îl deposedează pe adversar.

Repriza secundă a debutat cu un fault a lui Golda în minutul 49, iar arbitrul a dictat lovitură liberă pentru Pehcevo. În urma unei scheme din trei pase a jucătorilor macedoneni și o centrare în fața porții, a rezultat golul cu latul din 6 metri a echipei din Macedonia de Nord. Același Golda în minutul 52 nu fructifică o centrare venită în 6 metri. Cinci minute mai târziu, Lungu a fost faultat și a scos o lovitură liberă la aproximativ 35 de metri, lateral dreapta, însă șutul lui Neagu ajunge în blocaj. O altă situație pentru Ripensia a fost în minutul 62 când Macrițchii Andrei a executat un corner, dar Monea a ratat centrarea. Pehcevo a replicat prin alte două cornere și o reluare cu capul peste poartă din colțul scurt. În minutul 76, Popovici rămâne singur cu portarul, îl driblează, dar nu reușește să trimită balonul în plasă. Pe finalul partidei, roș-galbenii revin în avantaj prin Macrițchii Valeriu, aflat central la 12 metri, care înscrie din centrarea lui Benea.

*Adi Popa a părăsit terenul accidentat după doar 17 minute de joc.

Antrenorul nostru a trimis în teren următorul ”11”:
Moldovan - Popa (min. 18 - Lungu), Țieranu, Hecsko, Gavrilă (min. 58 - Benea) - Burdeț, Stoi - Neagu (min. 70 - Urvantev), Monea, Golda - Sîrbu.

Echipa noastră a arătat astfel din minutul 75:
Păduraru - Lungu (min. 58 - Macrițchii A.), Țieranu, Apro, Benea - Călin, Macrițchii V. - Urvantev, Tudorache, Popovici, Vasluian.

Ultimul meci de verificare din cantonament este programat joi, 6 februarie. Adversarul va fi FK Shkupi, echipă ce joacă în Liga 1 din Macedonia de Nord.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet