Ripensia UVT încheie stagiul de pregătire din Antalya cu un rezultat de egalitate. 1-1 s-a terminat partida dintre roș-galbeni și FK Shkupi, ocupanta locului 7 în prima ligă din Macedonia de Nord. Astfel, un bilanț pozitiv înregistrat de echipa noastră în meciurile de verificare din Antalya: trei rezultate de egalitate și două victorii.

Jocul a debutat cu formația noastră în atac, obținând două lovituri de la colțul terenului, însă fără ca rezultatul de pe tabelă să fie schimbat. În minutul 17, Shkupi beneficiază de o lovitură liberă la 30 de metri, lateral dreapta, nefructificată. Minutul 23, Popovici trimite mingea în careul de 16 metri, lateral stânga, unde se afla Chera, dar șutul lui nimerește bara. Un jucător al echipei adverse șutează de la 15 metri, din zona centrală, iar goalkeeperul nostru scoate mingea în corner. Apro a executat o lovitură liberă de la 35 de metri peste poartă după un fault la Călin în zona centrală. Minutul 36, Urvantev a driblat trei jucători și a șutat pe lângă poartă de la 25 de metri. FK Shkupi a deschis scorul pe finalul primei reprize, extrema stângă a păcălit apărarea noastră, apoi a centrat în fața porții, de unde atacantul lor a îndeplinit doar o formalitate din 6 metri.

Repriza a doua a început cu un fault de ultim apărător la Popovici scăpat central spre poartă. Din pasa lui Neagu, același Popovici ratează execuția singur cu portarul din colțul lui 6 metri. Tânărul Chera este faultat la 25 de metri, lateral stânga, iar jucătorul macedonean este eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Conform protocolului a fost înlocuit. Echipa noastră a continuat să atace prin căpitanul Apro care irosește o ocazie mare de a marca din 3 metri, iar Popovici ratează singur cu portarul în două situații. Același Popovici își ia revanșa și înscrie golul egalizator cu pieptul la colțul lung în minutul 78, din centrarea lui Lungu.

Iată și formația folosită de antrenorul principal, Alexandru Pelici în această partidă:
Moldovan (min.78 - Dobre) - Macrițchii A.(min.80 - Gavrilă), Tînc (min. 80 - Țieranu), Apro (min. 80 - Hecsko), Lungu (min. 80 - Monea) - Călin (min. 78 - Stoi), Macrițchii V.(min. 80 - Burdeț) - Neagu (min.57 - Tudorache), Urvantev (min. 80 - Sîrbu), Chera (min. 70 - Vasluian) - Popovici (min. 80 - Golda).

Echipa noastră va pleca din Antalya vineri noaptea.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet