Ripensia UVT a disputat astăzi, la Baza 2, un meci de verificare cu Crișul Chișineu Criș (liga a 3-a), terminat la egalitate, scor 2-2. În acest meci s-a regăsit și un nume nou, este vorba despre Ștefan Răchișan venit de la AFC Hărman, Brașov. Deocamdată, jucătorul se află în probe până joi.

Partida a început bine pentru ripensiști care au menținut ritmul în primul meci de verificare de la revenirea în țară. Sîrbu a deschis scorul în minutul 35 cu un șut plasat sub transversală de la 16 metri. Oaspeții au egalat în debutul reprizei secunde prin Lazăr, iar apoi, zece minute mai târziu au preluat conducerea după reușita lui Modan din preajma careului mic. Roș-galbenii au egalat spre final, după mai multe încercări la poarta celor de la Chișineu Criș. În minutul 83, Burdeț deviază cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă și astfel, stabilește rezultatul final.

Pentru ultimele două meciuri de verificare, antrenorul nostru a decis să împartă lotul în două echipe pentru ca toți jucătorii să aibă în picioare un meci de 90 de minute. Iată și formula trimisă în teren astăzi:
Păduraru (min. 45 - Dobre) - Monea, Țieranu, Tînc, Benea  (Gavrilă) - Stoi, Burdeț - Sîrbu, Neagu (Vasluian), Răchișan - Golda.

Antrenorul Alexandru Pelici a vorbit la sfârșitul acestui joc: ”Ne apropiem încet, încet de finalul perioadei de pregătiri. Am decis să împărțim în două lotul și fiecare jucător să aibă 90 de minute. Un joc bun de pregătire, le mulțumim celor de la Chișineu Criș că au venit să joace. Ne-am creat situații, din păcate suferim încă la finalizare”.

Ultimul amical al Ripensiei este programat sâmbătă, de la ora 11:00, la Stadionul Electrica. Adversarul nostru va fi CS Dumbrăvița (liga a 3-a).

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet