Liga a 2-a revine în scenă sâmbăta aceasta cu etapa a 22-a. Ripensia UVT primește vizita celor de la Metaloglobus București în primul meci oficial din acest an. Partida dintre cele două se va desfășura de la ora 11:00, pe stadionul „Electrica”.

Metaloglobus a încheiat anul 2019 cu o victorie în fața celor de la Csikszereda, cu scorul de 3-0 și va lua startul de pe poziția a 7-a în clasament cu 31 de puncte. Formația trimisă în teren de Marius Măldărășanu în acel meci:
Gavrilaș - Stoianovici, L. Cazan, D. Lung, Sava - Ciocâlteu, Mino Sota, Al Coman, Cl. Herea, Ov. Herea, Duminică.

Oaspeții de sâmbătă au adus trei jucători tineri în pauza competițională. Este vorba despre Ianis Stoica (ex Petrolul), Radu Gabriel Zamfir (ex Farul) și Raul Găvîrliță (ex Astra).

Ripensia începe anul de pe poziția a 14-a cu 24 de puncte. În tur, ripensiștii au pierdut cu 3-0 în capitală și vor revanșa. Un alt plus de ambiție al roș-galbenilor va fi și faptul că primul meci din 2020 se va juca pe teren propriu.

„Vom arăta atitudine la fiecare meci”

Antrenorul principal al Ripensiei UVT, Alexandru Pelici, a vorbit despre partida de sâmbătă cu Metaloglobus: „Un prim joc foarte dificil. Metaloglobus o echipă bună a acestui campionat, o echipă ce are în componență jucători cu experiență la nivelul celor două ligi. Frații Herea, Plămadă, Cazan, Coman sunt jucători care pot face diferența în orice clipă. O echipă matură care joacă un fotbal plăcut. Țin de minge, pasează foarte bine, au relații de joc. Sperăm să reușim să câștigăm acest joc, să începem cu o victorie pentru că avem nevoie de puncte și avem nevoe de victorii. Victoriile îți dau încredere, îți dau moral, deși fiecare punct va conta în această luptă”.

Pentru acest meci, antrenorul nostru nu se poate baza pe Adi Popa și Alex Benea care sunt accidentați, iar Ivan Urvanțev este incert.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet