La sfârșitul acestei săptămâni, într-o atmosferă destinsă și plină de emoție, decanul de vârstă al Grupului de sprijin Ripensia, domnul avocat Dumitru Ganț, a fost sărbătorit cu ocazia împlinirii onorabilei vârste de 80 de ani.

Nu au lipsit de la eveniment președintele clubului, Dumitru Mihu, vicepreședinții Radu Ienovan și Erol Baeram, membrii grupului și jucători ai echipei de fotbal.

”După o viață de om, pot să vă confirm acum că nimic nu este în afară de Dumnezeu și că nu ducem cu noi decât cinste, onoare și demnitate.” -  a declarat domnul Dumitru Ganț în încheierea mesajului emoționant pe care l-a transmis.

Cu această ocazie, membrii Grupului de sprijin și-au reconfirmat în unanimitate suportul necondiționat pe care îl acordă în continuare clubului pentru atingerea obiectivelor sale indiferent de obstacolele care apar în drumul său.

Grupul a fost format în anul 2016 de către oameni cu valori comune, care iubesc fotbalul și au ca viziune redarea strălucirii de odinioară a fotbalului bănățean.

La mulți ani, Dumitru Ganț!

Mulțumim Grupului de sprijin pentru Ripensia

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet