Ripensia UVT se întoarce învinsă de pe terenul liderului. Roș-galbenii au pierdut cu scorul de 3-0 meciul din etapa a 23-a a Ligii a 2-a cu UTA Arad. În fața unui stadion plin, ripensiștii au ținut piept Utei prima jumătate de oră, dar principala candidată la promovare s-a desprins ulterior pe tabelă. 

Arădenii au început în forță partida de pe Motorul și au avut prima mare ocazie în minutul 19. Tomozei a reluat cu capul din careul mic, iar mingea a trecut puțin peste poartă. Deschiderea de scor a venit zece minute mai târziu, Buhăcianu a scăpat singur cu portarul și a trimis balonul la colțul lung. Ripi a încercat egalarea, dar Tudorache reia cu capul puțin peste poarta lui Iacob din centrarea lui Popovici. Repriza secundă, UTA s-a desprins la 2-0. Tomozei îl găsește pe Buhăcianu printr-o centrare pe jos, iar acesta înscrie tot din 7 metri la colțul lung. Scorul final s-a stabilit în minutul 80. Rus recentrează pentru Ursu care aștepta în preajma careului mic, de unde și trimite mingea în plasă pentru 3-0. Ripensia a avut două situații mari pe finalul partidei. În minutul 81, Urvanțev a șutat de la aproximativ 20 de metri, central, dar Iacob a scos de sub transversală. Popovici, pătruns în careu, a avut o dublă ocazie. În primă fază, portarul a respins, dar mingea a ajuns din nou la timișorean care a tras puternic în transversală. Așadar, UTA Arad - Ripensia UVT s-a terminat 3-0.

Iată și cele două formații ce s-au duelat astăzi pe stadionul Motorul:

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Moldovan - Lungu, Hecsko, Apro (c), Macrițchii A. (min.60 - Monea) - Călin, Macrițchii V. - Chera, Neagu (min. 65 - Urvanțev), Tudorache (min. 79 - Sîrbu) - Popovici

UTA Arad (antrenor Laszlo Balint): Iacob - Tomozei, Ilie, Melinte, Rompoulakou - Moise, Isac - Oroian (min. 82 - Miculescu), Ioniță (min.54 - Rus), Bustea (min. 39 - Ursu) - Buhăcianu

Brigada de arbitri:
La centru, meciul a fost condus de Marius Omuț (Satu Mare) ajutat la cele două tușe de Ovidiu Timar (Marghita) și Cosmin Bojan (Târgu Mureș). Rezervă: Sergiu Popa (Aiud)
Observatori: Cristian Petropulos (Alba Iulia) și Vasile Marc (Cluj-Napoca).

Antrenorul Alexandru Pelici a vorbit la finalul partidei cu UTA Arad: „Am avut și noi șansele noastre pe care nu le-am fructificat, diferența s-a făcut la execuții. Au fost câteva greșeli personale. Noi am încercat să jucăm, să ne creăm ocazii, nu am venit să facem anti-joc. Astăzi am avut momente de joc când am avut posesia, am încercat să construim prin atac pozițional, nu doar pe tranziție pozitivă”

În etapa a 24-a, Ripensia UVT primește vizita celor de la Dunărea Călărași.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet