Ripensia UVT primește vizita echipei Dunărea Călărași în etapa a 24-a a Ligii a 2-a. Meciul dintre cele două echipe se va desfășura pe arena „Electrica”, sâmbătă, 7 martie, de la ora 11:00.

Dunărea Călărași a început anul cu o înfrângere la Ploiești (scor 2-0), dar în runda precedentă a câștigat în prelungiri meciul cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc (scor 2-1). Formația antrenată de Cristian Pustai se află pe poziția a 12-a cu 30 de puncte. Cu o victorie, roș-galbenii ar egala oaspeții la numărul de puncte  ceea ce ar face mai ușoară lupta în etapele ce vor urma.

Iată și formația pe care adversarul a folosit-o în meciul cu Csikszereda: Krell - Sîrbu, Rougkalas, Ozcan, Juca - Honciu, Lopez, Boboc, Zaluschi, Thaer, Rusu.

În tur, ripensiștii s-au întors cu un punct de pe arena „Ion Comșa” din Călărași. În echipa de start se afla pe atunci și Zaluschi, fostul jucător al Ripensiei care acum joacă pentru oaspeți.

Antrenorul secund Iulian Muntean a prefațat întâlnirea de sâmbătă cu Dunărea Călărași: „Dunărea Călărași, o echipă retrogradată din prima ligă și care, la începutul sezonului, avea pretenții de promovare și și-a păstrat mulți jucători care au activat în Liga 1. Locul pe care se află în momentul de față nu este cel la care se așteptau. Au un antrenor cu experiența Ligii 1. Vor veni la Timișoara la victorie pentru că ne despart doar trei puncte. Ne dorim mai mult victoria, ne dorim să dăm totul pe teren așa fel în cât să luăm cele trei puncte”

Tudor Călin, jucătorul Ripensiei UVT, a vorbit și el despre meci: „Dunărea este o echipă cu mulți jucători de calitate, de Liga 1, dar noi  trebuie să arătăm pe teren că ne dorim mai mult victoria. Părerea mea este că, în Liga a 2-a, poți câștiga sau poți pierde cu oricine. Sunt mulți jucători care vor să demonstreze că locul lor este mai sus și cred că de asta este mai echilibrat campionatul”

Singurul indisponibil pentru această partidă rămâne Adi Popa. Un bilet costă 10 lei, iar doamnele, domnișoarele și tinerii sub 18 ani beneficiază de intrare gratuită.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet