Pe o vreme nefavorabilă, partida dintre Ripensia UVT și Dunărea Călărași s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Valerii Macrițchii a deschis scorul pentru roș-galbeni în minutul 7, dar oaspeții au egalat prin Honciu în repriza secundă.

Meciul a început puternic pentru echipa noastră care a deschis scorul, în minutul 7, prin Valerii Macrițchii cu un șut de la 10 metri sub transversală. Ripensia a mai avut o ocazie mare de a marca prin Popovici în minutul 27. Chera a centrat de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Popovici aflat în fața porții, dar portarul reține balonul. Oaspeții au alergat după egalare și au atacat poarta lui Moldovan. Pe finalul primei părți, Chera a consemnat încă o situație pentru roș-galbeni când a pătruns în careu și a șutat de la aproximativ 7 metri, dar Krell a prins mingea.

Dunărea Călărași a egalat în minutul 70. Andrei Macrițchii a alunecat, mingea a ajuns la Honciu care a pătruns spre careul de 16 metri de unde a șutat la poartă și a înscris. Ripensiștii au încercat să revină în avantaj, dar ocaziile apărute nu au fost fructificate. În minutele de prelungiri, Golda putea să închidă tabela, dar atacantul a șutat din 7 metri, lateral stânga, peste poartă.

Iată și cele două garnituri de astăzi:
Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Moldovan - Lungu, Tînc, Apro (cpt), Macrițchii A. - Călin, Macrițchii V. (min. 80 - Golda) - Chera, Neagu (min. 55 - Stoi), Tudorache (min. 69 - Urvanțev) - Popovici.

Dunărea Călărași (antrenor Cristian Pustai): Krell - Sîrbu, Șandru (cpt) , Ozcan, Țenea - Honciu, Doumbia (min.20 - Tudoran) - Raiciu (min. 68 - Bawab), Zaluschi (min. 46 - Lopez), Vereș - Rusu

Antrenorul principal al Ripensiei, Alexandru Pelici, a vorbit la finalul meciului cu Dunărea Călărași: „Păcat, am muncit mult și nu am reușit să câștigăm. Ne doream să câștigăm acest joc, dar este un punct care se pune la zestrea noastră de puncte în clasament. Îmi felicit jucătorii pentru munca depusă pe un teren foarte greu. Aștept mai mult de la cei care intră pe parcursul jocului, să aducă acel plus”

Ripensia va juca etapa următoare, în deplasare, la Petrolul Ploiești.

 

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet