Ascultăm, înțelegem și ne adaptăm perioadei grele prin care trecem. Din 13 martie, antrenamentele echipei sunt suspendate, dată fiind situația epidemiologică a virusului ce s-a răspândit în întreaga lume. În aceste condiții, fiecare jucător își urmează programul individual primit de la Bogdan, preparatorul fizic, pentru a rămâne în formă.

Am stat de vorbă cu Claudiu Apro care respectă măsurile de precauție. „Este o perioadă dificilă, dar nu trebuie să ne dăm bătuți”, ne încurajează de acasă căpitanul nostru. „Încerc cât de mult posibil să nu pierd din pregătirea fizică. Cred că dacă ai un loc destul de mare în apropierea domiciliului sau în curtea casei, prin acest program individual primit de la Bogdan, îți poți menține forma în această perioadă de izolare”. Pe lângă exercițiile deja impuse, Apro își menține forța prin alergarea pe bandă și TRX, aparat ce antrenează toate grupele de mușchi.

Fundașul și-a adaptat activitățile și ne-a povestit cum își petrece timpul în familie. „În prima parte a zilei fac cardio pe banda de alergat și abdomene. După prânz, joc tenis de masă, tenis cu piciorul cu fratele și tatăl meu. Spre seară, îmi aleg trei exerciții din program și închei cu forța la TRX. La finalul zilei, mă joc cu cei din familie remi, cărți etc.”

Această „izolare” ne-a făcut să înțelegem importanța lucrurilor pe care le avem. „Cu siguranță, abia aștept să joc fotbal, să îmi reiau antrenamentele împreună cu echipa. Mă gândesc ca toată lumea să fie sănătoasă și să scăpăm cât mai repede de acest virus”.

Ne este dor de diminețile în care ne trezeam și luam drumul stadionului Electrica, fiecare cu eșarfa sau tricoul roș-galben. Ne este dor să luăm pulsul tribunei înainte de începerea meciurilor de acasă. Ne este dor să ne bucurăm, împreună cu voi, după fluierul de final. Vom trece și peste asta, tot împreună, ca o echipă!

Și cum spune căpitanul: ”Să ne revedem la stadion, sănătoși și plini de energie. Tempo Ripi!”

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet