Atacantul nostru Alexandru Popovici, cel care duminică a împlinit 32 de ani, a vorbit despre prima partidă oficială din această stagiune. ”Suntem încrezători, suntem bine, în sfârșit începem campionatul! Ne-am săturat de jocuri-școală și de căutat adversari care au făcut sau nu testul COVID-19. Suntem nerăbdători. Dacă ar fi să luăm partea bună după amânarea jocului din prima etapă, aceea ar fi că s-a mutat ora meciului, de la 15:30 la 19:30. Una e să joci la 35 de grade, altceva este să evoluezi la o temperatura optimă pentru a alerga, a da ritm jocului și avea oi performanță sportivă bună”, a prefațat Popovici partida din deplasare, de miercuri, cu U Craiova 1948.

În vară, Ripensia UVT a remizat, 2-2, într-un amical cu oltenii, iar Popovici are cuvinte de apreciere despre oponențij de miercuri, 9 septembrie, ora 19:30: ”Îmi place Craiova, am jucat și în iarnă în Antalya un amical cu ei, când erau încă în Liga a 3-a. I-am întâlnit și în amicalul din această vară de la Drobeta Turnu Severin. Cum am zis, îmi place această echipă, cei de acolo au putere în spatele lor, au energie bună. A fost primul nostru meci amical după pandemie, nici noi nu am fost fizic sau ca ritm de joc la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, am făcut un joc bun. Sunt optimist în privința acestui meci, mergem acolo să câștigăm. Știm forța lor, știm investițiile lor, dar din punctul nostru de vedere și al staff-ului nu concepem să mergem cu altă idee decât să câștigăm. Dar, ce se va întâmpla pe teren, rămâne de văzut”

Ripensiștii vor încerca să compenseze absența partidelor oficiale: ”În această perioadă, am schimbat multe lucruri, de la venirea lui Cosmin Petruescu. Lucrurile merg spre bine și suntem foarte încrezători. Cu siguranță, un meci oficial e diferit de unul amical sau de un joc-școală. În primul rând, e vorba de concentrarea pe care o ai la nivel oficial, concentrare pe care nu o poți regăsi la un meci de verificare. La un joc competitiv, nu există rabat de la efort. Lipsa unor partide oficiale o putem compensa prin jocul nostru, prin ce încercăm să facem și să ne impunem, să ne dominăm adversarul prin felul nostru de a evolua în teren”.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet