Cu ocazia prezentării recente a echipei noastre de seniori, Ripensia UVT a anunțat inițierea parteneriatului la nivel de academie cu clubul Juventus Timișoara. Astăzi, 11 septembrie, la sediul clubului nostru, a fost oficializat acest parteneriat, în prezența președintelui Dumitru Mihu, a vicepreședintelui Erol Baeram, pe de o parte, respectiv a președintelui de la Juventus, Antonio Bădescu.

Clubul nostru este onorat să colaboreze cu singurul club privat de copii și juniori din Timiș afiliat la Federația Română de Fotbal. Antonio Bădescu, reprezentantul Juventus, a declarat pentru site-ul nostru oficial: ”Acest parteneriat înseamnă continuitate pentru copii și juniorii de la clubul nostru. La ora actuală, ne nu permitem să avem grupe U19 și U17, astfel că prin acest parteneriat, jucătorii formați de noi au șansa de a avea continuitate la un club de calibrul Ripensiei Timișoara. Concret, Juventus va pune la dispoziția Ripensiei grupele de juniori cu vârste de minimum 16 ani”.

În acest moment, Juventus Timișoara a lansat cinci jucători la loturile naționale U15 și U16. De asemenea, acest club a organizat în fiecare an din 2013 încoace, cu excepția anului în curs, turneul Internațional Vest Liga, inițiind colaborări apropiate cu sârbii de la Vojvodina Novi Sad și croații de la NK Osijek.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet