Ripensia UVT a obținut cel de-al treilea succes oficial la rând în toate competițiile, trecând cu 4-2 de Turris Oltul Turnu Măgurele, în cadrul etapei a X-a din Liga 2. După acest joc, ripensiștii au urcat pe locul 13, cu 12 puncte scoase în nouă partide.

Meciul s-a aprins în minutul 24, când Mitrea a primit cartonaș roșu, după ce șutul expediat de Tudor din lovitură liberă indirectă din careul mare a fost deturnat cu mâna de jucătorul de la Turris. Tudor a executat penalty-ul, dar șutul său de la 11 metri a trecut mult peste bară. Dar, Ripensia a deschis scorul în minutul 29, când Tudorache a trimis spre poartă dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri, goal-keeper-ul advers a respins în față, de unde Țieranu a șutat pentru 1-0. În minutul 44, Sokovic a mărit avantajul după ce a șutat în stânga portarului, din careul mare, la capătul unei acțiuni prelungite de atac susținută de Vasluian.

După pauză, Turris a revenit în joc prin reușita lui Haită din minutul 61, acesta înscriind un șut din lateral dreapta. Dar, duoă cinci minute, Golda a readus avantajul de două goluri prin șutul din 6 metri: 3-1.

Nici atunci nu s-au terminat emoțiile pentru noi! În minutul 69, Voicu a redus din handicap din penalty, 3-2, după un fault comis de Gladun asupra lui Haită. Dar, Ripensia a reușit să înlăture orice dubiu în minutul 82. După o intervenție asupra lui Golda, s-a dictat penalty, iar Călin a transformat de data aceasta de la punctul cu var, pentru un 4-2 meritat.

Ripensia UVT: Dobre - A. Macrițchii,Țieranu, Lalic, Gladun (min. 87, Maric)  - V. Macrițchii (min. 76, Stoi), Călin, Coulibaly - Vasluian (min. 87, Urvanțev), Sokovic (min. 56, Golda), Tudorache (min. 87, Sîrbu).

foto: Sebastian Tătaru

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet