Jocul de sâmbătă, 14 noiembrie, dintre Ripensia UVT și CS Mioveni, programat de la ora 11:00 în cadrul etapei a 12-a din Liga 2, a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată în curând.

În această săptămână, după revenirea din deplasarea de la Chiajna, patru jucători și doi membri ai staff-ului tehnic au prezentat simptome specifice COVID-19. Deși următoarea testare a lotului și staff-ului urma să se desfășoare luni, 16 noiembrie, clubul nostru a decis testarea celor șase persoane. Rezultatele au relevat că toți cei șase sunt infectați cu COVID-19.

Cum printre cei depistați pozitiv sunt un portar, respectiv antrenorul cu portarii, toți goalkeeper-ii noștri au intrat în izolare, conform adresei primite de la DSP, iar pentru jocul de mâine nu am fi avut niciun portar disponibil.

În cursul zilei de astăzi, 13 noiembrie, a fost testat tot lotul, precum și staff-ul aferent, mai ales că încă un portar a prezentat în această dimineață simptome specifice COVID-19. Vom anunța în timp util rezultatele testării și vă vom ține la curent cu desfășurarea situației epidemiologice din cadrul echipei.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal