Timișoara, 16 ianuarie 2021

Primul nostru joc de verificare pe 2021 a fost de fapt un meci ”în familie”, antrenorul Cosmin Petruescu împărțind lotul ripensist în două echipe. Meciul-școală s-a jucat astăzi în Baza 2 a UPT și s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 45 de minute.

Iată cum s-au prezentat cele două formații:

Echipa A: Dobre (Miklos)- Andrei Macrițchii, Țieranu, Pădureț, Fridrich - Valeri Macrițchii, Ouadie - Peter, Simedru, Popovici (Vasluian) - Sokovic (Golda).

Echipa B: Velcea (Dobre) - Maric (Sturzu), Rogac, Lalic, Gladun - Stoi, Tudor - Piftor, Neagu, Ene (Tudorache) - Pădurariu.

Prima echipă s-a impus cu 4-0, prin golurile reușite în partea secundă de Vasluian (de două ori), Golda și Fridrich. Portarul Mosoarcă nu a fost utilizat, din cauza unei accidentări la mână.

Veniri și plecări

Două plecări s-au produs în aceste zile, față de lotul cu care Ripensia a demarat pregătirile. Portarul Dragoș Trașcă și mijlocașul Dragoș Apetrei nu au mai rămas sub comanda lui Petruescu.

În schimb, s-au alăturat antrenamentelor următorii:

Robert Miklos (portar, născut pe 22 septembrie 1999), ultima dată la ACS Dumbrăvița

Ștefan Pădureț (fundaș, născut pe 25 ianuarie 1999), ultima dată la Astra Giurgiu II

Alexandru Piftor (mijlocaș lateral, născut pe 9 mai 1999), ultima dată la Gloria Buzău, a mai evoluat la FC Botoșani și Chindia Târgoviște.

 

”Am vrut să dăm mai multe minute celor nou veniți”

Cosmin Petruescu a făcut o scurtă caracterizare a activității din prima săptămână de antrenamente: ”A fost o primă săptămână în care am pus accent pe readaptarea la efort, am efectuat și niște teste fizice. Am vrut să vedem nivelul actual de pregătire a echipei. În mare parte, sunt mulțumit de modul în care au răspuns la comenzi băieții în această perioadă. Sunt mulțumit și de pregătirea pe care au făcut-o peste vacanță și modul în care jucătorii au respectat programele individuale pe care le-au primit. Am încheiat săptămâna cu un joc-școală, în care am vrut să le dăm mai multe minute celor care au venit la începutul acestor pregătiri. Încercăm să ne facem o părere cât mai obiectivă asupra potențialului lor și, de ce nu?, este posibil să ajungem la o înțelegere și să colaborăm în perioada următoare”, a spus tehnicianul nostru.

Marți, 19 ianuarie, de la ora 12, Ripensia va juca în Baza 2 a UPT contra echipei de Liga a 3-a Fortuna Becicherecu Mic.

 

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet