În ciuda celor ”-6 grade” de la ora meciului, Ripensia Timișoara și C. A. Oradea au oferit un joc mai mult decât agreabil astăzi, 12 februarie. La prima partidă directă după 84 de ani, bihorenii au fost cei care au dominat startul de joc. Echipa de Liga 3 a deschis scorul prin experimentatul Codoban, cel care a marcat în minutul 8 cu un șut din fața careului mare. Scorul a devenit 0-2 în minutul 38: M. Hosu a punctat cu capul de la patru metri, finalizând astfel o superbă acțiune a orădenilor.

Totuși, diferența de experiență și de valoare și-a spus cuvântul. În minutul 45, Popovici a redus din handicap cu un șut de la 14 metri. Tot Popovici a egalat în minutul 67, printr-o altă reluare din careul mare. Scorul final, 3-2, a fost stabilit de Gladun, cel care a trimis din cinci metri sub bară, la fază prelungită de atac a Ripensiei.

Echipa folosită de Cosmin Petruescu: Miklos (min. 46, Velcea), Marić (min. 67, Sturzu), Bain (min. 67,Pătru), Rogac, Gladun, V. Macrițchii, Coulibaly, Ene, Popovici, Golda, Tudorache.

Ultimul test înaintea reluării Ligii 2 va fi sâmbătă, 13 februarie, de la ora 13:00. Ripensia va evolua la CSM Reșița, pe terenul sintetic de lângă stadionul ”Mircea Chivu”.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet