Duminică, 21 februarie, de la ora 11:00, Ripensia UVT va juca primul meci competitiv din 2021. În runda a 16-a din Liga 2, roș-galbenii vor evolua în deplasare, la Rapid București.

În vederea partidelor din această a doua parte a campionatului, lotul a fost întărit în această iarnă cu trei jucători, câte unul în fiecare dintre compartimente.

Robert Miklos (portar) - născut pe 22 septembrie 1999. Goalkeeper-ul a fost împrumutat până-n vară de la ACS Dumbrăvița (L3). Miklos a mai apărat la Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, Performanța Ighiu sau Millenium Giarmata.

Alexandru Piftor (mijlocaș lateral) - născut pe 9 mai 1999. A mai jucat la FC Botoșani, Chindia Târgoviște și Gloria Buzău. A semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate.

Cristian Pădurariu (atacant) - născut pe 11 martie 1997. A evoluat în toamnă la CS Ghiroda și Giarmata Vii, club de la care a fost împrumutat de la ACS Poli Timișoara. Va fi jucătorul nostru pentru următorii doi ani și jumătate.

În altă ordine de idei, clubul nostru își va prezenta ambițiile pentru restul sezonului, într-o conferință de presă care se va desfășura miercuri, 17 februarie.

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet