Ripensia a încheiat sezonul regulat cu un 0-0, pe teren propriu, consemnat în fața celor de la Fotbal Comuna Recea.

Partida de duminică nu a început grozav pentru noi. Extrema dreaptă Vasluian s-a accidentat la încălzire și a fost înlocuit cu fundașul Gladun, astfel că din motive tactice, antrenorul Cosmin Petruescu a fost nevoit să mai efectueze o modificare, apărătorul Fridrich, aflat inițial în trupa de start fiind schimbat cu Popovici. 

Nu am asistat la cel mai spectaculos joc. În prima parte, am bifat puține șanse. Recenii erau să dea lovitura în minutul 34, când șutul-centrare al lui Văsălie nu a fost împins în poartă de niciun coleg. Apoi, în minutul 45, Lalic a reluat din apropiere cu capul, însă în afara cadrului porții.

În partea a doua, Micaș, de la oaspeți, respectiv ripensistul Tudorache, au avut cele mai bune situații. Receanul a trimis în minutul 48 de la distanță pe lângă poartă, iar în minutul 66 Dobre a deturnat în corner un alt șut de la distanță expediat de Micaș, Apoi, în minutul 73, Tudorache a ratat singur cu portarul, iar tot el, în minutul 85 a reluat în brațele lui Răilean.

Ripensia a evoluat cu Dobre - A. Macrițchii, Rogac, Lalic (min. 79, Fridrich), Gladun - Călin, Coulibaly - Popovici (min. 46, Tudorache), Ene (min. 88, Neagu), Piftor (min. 60, V. Macrițchii) - Sokovi (min. 88, Pădurariu).

Cu cine ne luptăm în ”play-out”

Ripensia UVT a terminat sezonul regulat pe locul 15, cu 22 de puncte. Punctajul va fi intact în ”play-out”, acolo unde echipa noastră va evolua în serie cu Farul (32p.), Metaloglobus (30p.), ”U” Cluj (29p.), Comuna Recea (23p.), CSM Slatina (15p.) și Pandurii Târgu Jiu (13p).

În cursul zilei de luni, 29 martie, va fi tras la sorți programul din ”play-out”, acolo unde vor avea loc șase runde. Ultimele două clasate din fiecare serie vor retrograda direct, iar formațiile clasate pe antepenultimul loc din fiecare grupă vor disputa un baraj de rămânere în Liga 2.

 

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet