Grupele noastre din cadrul centrului juvenil au participat în acest weekend la două turnee, o bună parte dintre echipele ripensiste bifând rezultate cel puțin încurajatoare.

Cupa de Vară Ghiroda 2021

Grupele 2008, 2010, 2012 și 2014 au evoluat la Cupa de Vară Ghiroda 2021. Dintre ele, formațiile de la 2008 și 2012 nu s-au calificat din serii. În schimb, celelalte două echipe ale noastre au fost finaliste.

La 2010, Ripensia (antrenori Laurențiu Mareș și Cătălin Lungu) a cedat în finală cu 1-2 contra celor de la LPS Banatul, după ce până-n ultimul act s-au consemnat rezultatele: 1-0 cu Kids Tâmpa Brașov, 0-0 cu Juventus Timișoara și 6-0 cu Ghiroda.

Portarul nostru Rareș Dubariu a fost declarat cel mai bun portar al turneului, la această grupă de vârstă.

La 2014,  roș-galbeni, pregătiți de Marius Oprea, au trecut cu 12-0 de Academia Brosovski, 10-0 cu Mundo Reșița și 5-2 de ASU Politehnica. În semifinale, roș-galbenii au învins cu 3-0 la ”masa verde” pe Viitorul Lugoj. În finală, Ripensia a cedat cu 1-6 împotriva celor de la UTA.

Și la grupa 2014 s-a acordat o distincție individuală unui ripensist: Milan Bud a fost declarat cel mai bun jucător.

Cupa 1 iunie, București

Grupa 2011 a participat la Cupa 1 iunie, organizată la București și a ocupat locul 3, după ce s-a impus cu 5-4 în fața celor de la Sport Team București. Asta, după ce Ripensia a trecut cu 5-1 de ACS Steaua, 5-1 de Academia Rușanu, 7-2 de Juventus București și 7-2 de Academia Roșu. În semifinale, roș-galbeni, care au fost felicitați la fața locului inclusiv de fostul mare internațional Miodrag Belodedici, au cedat cu 1-5 în fața celor de la Aripi București.

La turneu au participat 26 de cluburi, respectiv 400 de copii la generația 2011. Cel mai bun jucător din întreaga competiție a fost declarat ripensistul Cedomir Giuchici, cel care a ținut să transmită un mesaj: ”Le mulțumesc organizatorilor pentru premiu. De asemenea, îi felicit și pe colegii mei,  au fost la fel de buni ca mine. Fără ei, nu aș fost declarat cel mai bun din acest turneu”. Antrenorul Miroslav Giuchici a afirmat, la rândul său: ”Trebuie să mulțumim clubului Ripensia pentru tot sprijinul acordat și, totodată, transmitem mulțumiri și sponsorului Smith & Smith pentru susținerea acestei grupe”.

 

Articole recente

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet