Al doilea meci din perioada de pregătiri s-a jucat sâmbătă dimineață, pe arena ”Electrica”. Ripensiștii au evoluat contra unei terțe divizionare, Avântul Periam, după ce în primul test al verii au trecut de o altă trupă de L3, Pobeda Dudeștii Vechi, cu 7-1.

De data aceasta, lucrurile au fost mai complicate pentru roș-galbeni, în fața unei trupe care a avut în formula de start doi jucători cu activitate în Liga 1: fostul polist Răzvan Trandu, precum și atacantul Mediop Ndiaye, lansat spre prima divizie de Ripensia. Mediop se pregătește pe periamoșenii până va semna cu un alt club.

Faptul că roș-galbenii au avut ieri o zi cu antrenamente fizice intense s-a simțit din plin în duelul de azi. Mediop a fost cel care a deschis scorul pentru Avântul în minutul 33, după un șut din careul mic. În prima parte, atacantul Ernest a fost cel care a avut cele mai multe situații de gol, fiind aproape de a puncta de trei ori.

În partea a doua, jocul a fost controlat de Ripensia, care a irosit din nou o serie de ocazii mari, prin Sokovic, Vidrăsan sau Ene. În minutul 74, Sevici a mărit avantajul la 2-0 pentru Periam, cu un șut senzațional de la 22 de metri. În ciuda dominării clare, ripensiștii nu au reușit decât să reducă din avantaj: V. Macrițchii a marcat în minutul 87 cu capul, de la 12 metri, după o centrare perfectă a lui Gladun.

Următorul meci de verificare va fi cel cu Phoenix Buziaș, marți, 6 iulie, de la ora 18:00, partida fiind programată pe terenul adversarilor noștri.

Ripensia UVT: Mosoarcă-Morariu, Rogac, Lalić, Fridrich-Stoica, Stoi, Ivanović, Piftor-Ernest, Golda. Au mai intrat: A. Macrițchii, V. Macrițchii, Țieranu, Gladun, Vasluian, Vidrăsan, Coulibaly, Ene, Pădurariu, Soković, Sturzu, Degău, D. Ciurel. S. Dan a fost accidentat.

Periam: Holca, Siminiceanu,Artimon, Petric, Mager, Toma, Trandu, Olteanu, Maier, Mediop, Arjocan. Au mai intrat: Bîlc, Toma, Bobu, Mureșan, Viașu, Gălățan, Cărăbaș, Sevici, Ologu, D. Dan.

Articole recente

 
Almira
 
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet