Ripensia UVT a pus în vânzare biletele de intrare pentru meciul cu Dinamo București. Partida va avea loc joi, 23 septembrie, de la ora 18.45, la stadionul ”Dan Păltinișanu”, în ”16”-imile de finală din Cupa României.

 

Prețurile tichetelor, în zonele care sunt accesibile spectatorilor, sunt următoarele:

 

20 lei - peluza nord

20 de lei - tribuna I

 

Locurile de vânzare a biletelor sunt următoarele:

 

La complexul comercial ”Almira” (la casele de marcat) 

La punctul de vânzare a suvenirurilor din centrul Timișoarei (lângă Mc Donald's) 

La punctul de lucru al clubului (parterul Facultății de Muzică, din Piața Libertății) - de luni, 20 septembrie, până joi 23 septembrie, între orele 9:30 și 16:00.

 

Ripensia Timișoara va urmări evoluția epidemiologică și va pune în aplicare eventualele noi restricții privind numărul de spectatori permis pe stadion.

În altă ordine de idei, reamintim că pe stadion pot intra, conform reglementărilor actuale, numai:


- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2

 

Numai pentru cei care nu îndeplinesc una din aceste cerințe, la stadion, cu trei ore înainte de începerea partidei, se va organiza un punct de testare rapidă, grație specialiștilor de la Clinica Dr. Golea. Prețul unui test: 25 de lei.

Din cauza depășirii ratei de infectare de 3 la mie în Timișoara, condițiile de mai sus se aplică tuturor persoanelor cu vârstă mai mare de 6 ani.

Articole recente

 
Almira
 
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet