Odată cu partida de luni, 6 decembrie, încheiată cu o înfrângere, 1-2 cu Csikszereda, s-au încheiat activitățile oficiale ale echipelor din cadrul clubului Ripensia Timișoara, pentru anul 2021. În cele de mai jos, vă prezentăm situația formațiilor noastre care evoluează în competițiile naționale.

Locul 13, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular

După 16 etape, Ripensia se situează pe locul 13 în Liga 2, cu 21 de puncte. Campionatul se va relua în 26 februarie 2022, Ripensia mai având de jucat trei partide din prima parte a campionatului: în deplasare la Viitorul Târgu Jiu, pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, respectiv tot ”afară” cu Unirea Slobozia.

Cel mai important marcator al trupei noastre, la ora actuală, este Denis Golda, cel care a punctat de 5 ori pentru ”Ripi” în actualul sezon de Liga 2. Pentru atacantul nostru se prefigurează a fi cea mai bună stagiune personală de până acum, egalându-și realizările din sezonul 2018/19 al Ligii 2, când a marcat în total de 5 ori pentru ACS Poli Timișoara.

Formația de seniori își va relua pregătirile pe data de 10 ianuarie 2022.

Liga Elitelor se reia în 19 martie 2022

Trupele noastre din Liga Elitelor vor relua partidele oficiale în data de 19 martie 2022. Din partea  doua a sezonului mai sunt de jucat șase runde. Reamintim că Ripensia este singurul club din zona de vest care are două formații calificate în ”play-off”.

Under 19 este pe locul 3 în ”play-out” (seria Vest), cu 21 de puncte.

Under 17 se clasează pe poziția a 4-a din ”play-off” (seria Vest), cu 22 de puncte.

Under 16 se află pe locul 6 în ”play-off” (seria a 4-a), cu 22 de puncte.

Articole recente

 
Almira
 
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet