Am intrat în 2022 și a început deja procesul prin care poți redirecționa până la 3,5% din impozitul anual datorat, către Academia noastră!

Procedura este simplă. Descarci documentul în format pdf din atașamentul acestui articol. Completezi cu atenție și exactitate formularul. Odată completat formularul, îl trimiți prin poștă sau îl aduci la punctele noastre de lucru: din Piața Libertății nr.1 (parterul Facultății de Muzică), respectiv Bulevardul Antenei 1A. Sau contactează-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon 0748 204 608 și vom prelua noi documentul!

Ai la dispoziție și varianta online, cea care poate fi completată pe telefon, tabletă sau laptop, în link-ul alăturat https://formular230.ro/asociatia-fotbal-club-ripensia-timisoara

FOARTE IMPORTANT: toate încasările vor fi folosite NUMAI pentru cheltuielile legate de activitatea Academiei Ripensia!

Împreună, clădim viitorul Ripensiei!

Observații:

- În caz că anul trecut ai completat declarația 230 către Ripensia pentru o perioadă de doi ani, nu mai este necesar să trimiți formularul și în acest an!

- Cererea se completează de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii, activități independente / activități agricole impuse pe bază de normă de venit, activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reține la sursă, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

- Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

- Procentul nu trebuie să depășească plafonul de 3,5% din impozitul pe venit datorat.

Descarca aici declaratia 230

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal