Ripensia UVT a susținut sâmbătă, 22 ianuarie, primul joc de verificare din această iarnă. A fost 2-2 în partida disputată pe terenul sintetic din complexul ”Adrian Stoicov”.

Oaspeții de la CS Comloșu Mare au deschis scorul în minutul 45, atunci când Bârză a punctat la capătul unui contraatac. Egalitatea a fost restabilită în minutul 49: Stoica a marcat din șase metri, după o pătrundere în careu, printre fundașii comloșeni. În minutul 59, Călin a  adus trupa noastră în avantaj, cu un șut de la peste 30 de metri care l-a păcălit pe portarul vizitatorilor. În minutul 72, a fost rândul portarului nostru, tânărul Brașoveanu, să greșească, atunci când, ieșit în afara careului mare, nu a controlat mingea, permițându-i lui Radu să egaleze pentru scorul final, 2-2.

Au absentat portarul Rus și mijlocașul Mitrov, ușor accidentați, iar antrenorul principal Florin Fabian, răcit, nu a putut să fie alături de elevii săi la acest joc. De asemenea, fundașul stânga Marco Mircea (junior, de la Politehnica Timișoara), care se pregătește cu Ripi, a fost menajat.

Echipa din prima repriză: Dobre-Sturzu (min.45, Morariu), Țieranu, Lalic, Gladun-Stoi, V. Macrițchii-Piftor, Ene, Mihart-Golda.

Echipa din repriza secundă: Brașoveanu-Morariu, Mario Diaconescu (junior, provenit de la Horezu), Rogac, Fridrich-Călin, Vidrăsan-Careba, Stoica, Ivancevic-Golda (min. 70, Ernest).

Următorul test va avea loc în deplasare, pe 29 ianuarie, la CSM Deva.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal