Ripensia Timișoara joacă sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 11, ultimul meci de acasă din acest sezon de play-out. Roș-galbenii sunt deja salvați din punct de vedere matematic. Dar, ripensiștii vor să se revanșeze în fața fanilor după ce a pierdut două meciuri la rând: 0-1, acasă cu FC Buzău, respectiv 1-2, la Unirea Constanța. În plus, Ripensia nu a reușit să acumuleze decât două triumfuri pe teren propriu în acest campionat: 2-1 cu Astra Giurgiu, respectiv 1-0 cu Dacia Unirea Brăila.

Antrenorul Călin Mada a declarat că ripensiștii vor maximum de puncte în aceste două runde rămase din sezonul de play-out:  „Venim după un eșec nejustificat, după părerea mea, la Buftea, dar în cele din urmă greșelile personale și-au spus cuvântul. Sâmbătă este ultimul meci de acasă din acest sezon, iar din ultimele două partide, cu Dej, respectiv deplasarea de la Târgu Jiu, dorim să acumulăm șase puncte. Dorim să avem o liniște sufletească și să le aducem o bucurie suporterilor care vor veni la meciul cu Dej”.

Tehnicienii noștri au mici incertitudini în ceea ce privește efectivul de mâine, având în vedere că unii jucători acuză probleme medicale mai puțin grave. Dar, este important de spus că fundașul Rogac, cel care a fost indisponibil în ultimele meciuri, efectuează antrenamentele normale alături de colegi, asemeni atacantului Gavra.

În singurul meci direct de până acum, în sezonul regulat, a fost Ripensia-Unirea Dej 0-0. Ripensia este pe 4 în grupa  B din play-out, cu 28 de puncte, dejenii fiind pe 2, cu 37 de puncte.

 

Articole recente

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal