Antrenorul Iulian Muntean a oferit impresiile sale, după jocul de verificare pierdut joi, 1-3, la Corvinul Hunedoara: ”A fost un meci în care am încercat să dăm minute în mod egal tuturor jucătorilor, aceasta fiind poate ultima ocazie în care am procedat astfel. Asta, cu excepția posturilor în care nu am avut dubluri, din cauza accidentărilor. Din păcate, s-a resimțit o oboseală după câteva antrenamente mai intense, chiar dacă în ziua meciului am programat o sesiune de pregătire mai ușoară. De aceea, diferența dintre nivelul de pregătire la care sunt acum cele două echipe s-a văzut. Oricum, victoria Corvinului a fost meritată”

Tehnicianul nostru s-a arătat decepționat de erorile comise în duelul cu echipa din Liga 3: ”S-au comis greșeli simple, de poziționare, chiar de transmitere a balonului. Din păcate, nu sunt foarte multe lucruri de remarcat după acest joc. Un aspect pozitiv ar fi însă acela că am încheiat jocul cu mulți tineri în teren: portarul Toroc, născut în 2004, stoperul Butnărașu (2005), precum și mijlocașul Szimionas și atacantul Vermeșan, născuți în 2006”.

Sâmbătă, 16 iulie, de la ora 11, Ripensia va evolua pe terenul sintetic din Deva, contra unei alte terțe divizionare, CSM Deva: ”Vrem să vedem o îmbunătățire a jocului! De asemenea, este important ca și jucătorii să pună umărul mai mult, indiferent de context și nivelul de pregătire la care suntem acum”, a conchis Muntean

Articole recente

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal