După 1-2 cu Timișul Șag și 4-0 cu UVT, ripensiștii au susținut astăzi, 8 februarie, la Arad, cel de-al treilea test din această iarnă. Roș-galbenii s-au impus cu 3-2 în fața terței divizionare Șoimii Lipova.

Scorul a fost deschis în minutul 39 de Popovici cu un șut din afara careului, dar Ripi a răsturnat scorul pe finalul primei părți. Mihart (minutul 44) a punctat din apropiere, după ce portarul a respins în față mingea reluată cu capul de Butnărașu, apoi, în minutul 45, David Ciurel a finalizat o frumoasă acțiune colectivă cu un șut de la 14 metri lateral stânga. În minutul 67, Sofran a majorat avantajul după ce a scăpat spre poartă, primind balonul după o degajare lungă a goalkeeper-ului nostru. În minutul 82, Modan a consfințit scorul de 3-2 pentru Ripensia, cu o reluare din fața careului mic.

Pe final, Șoimii a dominat partida, Modan a avut o bară în minutul 90, asta în condițiile în care Ripensia a jucat din minutul 75 cu nouă jucători născuți în anii 2005 și 2006.

 

Ripensia a început cu: Brașoveanu-Zamfirescu, Butnărașu, Gladun, Lungu-Morariu, Stoi, Moraru-Mihart, Sofran, D. Ciurel. Au mai intrat Flonta, Bain, Țieranu, Stoica, Bobocea, Baeram, R. Ciurel, Agapie, Ardeiu, Iosu.

Din motive medicale, au fost menajați Toroc, Cracea și Vidrăsan. Următorul test va fi sâmbătă, 11 februarie, de la ora 11, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, contra celor de la CSC Dumbrăvița.

 

Antrenorul Iulian Muntean a transmis după meci: ”A fost un meci foarte util, mai ales că terenul pe care am evoluat este unul foarte bun, permițând jocul de pase. Mă bucur că jucătorii au înțeles că trebuie să se exprime mai bine atât în plan defensiv, cât și în plan ofensiv, dar mai avem multe lucruri de pus la punct din vedere tactic. Am fost mulțumiți mai ales de prima repriză, când am utilizat o formulă apropiată de ce am dori noi. Mă bucur de asemenea că pe final am reușit să facem față oponenților, chit că în ultimul sfert de oră am evoluat doar cu un senior pe teren, Țieranu! Acum, urmează jocul de sâmbătă cu CSC Dumbrăvița, meci care ne va ajuta și mai mult să ne edificăm asupra stadiului de pregătire și asupra formei pe care le avem la ora actuală”.

Articole recente

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal