Începând din 1 iunie, manager general al Ripensiei Timișoara va fi Erol Baeram. Cel care este unul dintre inițiatorii renașterii Ripensiei va prelua atribuțiunile de ordin sportiv și administrativ. În activitatea sa, el va colabora cu Antonio Bădescu, responsabil de formațiile noastre din Liga Elitelor, respectiv Iulian Prodana, coordonator al celorlalte grupe din cadrul Academiei Ripensia. 

În ceea ce privește formația de seniori, intenționăm să abordăm sezonul 2023-2024 al Ligii 3 cu același staff tehnic. Legat de jucători, lucrăm în această perioadă la consolidarea lotului actual, scopul nostru fiind să păstrăm cea mai mare parte din efectivul cu care am încheiat stagiunea trecută din eșalonul secund. Totodată, intenționăm să completăm lotul cu fotbaliști experimentați de Liga 3, dar și cu jucători de acest nivel cu potențial de creștere. 

După ce au primit o scurtă pauză la finalul campionatului, ripensiștii au fost integrați într-un program de patru antrenamente/săptămână, având în vedere perioada lungă care se va scurge până la primul meci oficial din ediția 2023/2024 a Ligii 3. În 15 iunie, roș-galbenii vor intra în vacanță, iar reunirea lotului este preconizată pentru începutul lunii iulie. 

Clubul nostru vă asigură pe dvs., fidelii noștri susținători, că în ciuda retrogradării în Liga 3, ne vom dedica dezvoltării și stabilității clubului, adaptându-ne la actualul context social și la realitățile infrastructurii sportive din orașul nostru. Suntem convinși că vom trece cu bine peste această etapă dificilă din punct de vedere al clasării sportive. Ripensia va reveni în prim-plan! Tempo, Ripi! 

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal