În această dimineață, la Peciu Nou, Ripensia întâlnește ocupanta locului 11 din „D” Timiș, în cadrul etapei a 11-a a actualului sezon. Roș-galbenii, la 3 puncte în spatele liderului Voința Mașloc, nu-și mai permit nici un pas greșit în lupta pentru promovare.   AS Peciu Nou: Muraru - Hanceriuc, Hoța, Ciumacenco, Handrache, Ilea, Martinov, Dumea, Roșu, Mureșan, Popaluca. Rezerve: Popa,Bărbosu. Ripensia: Ciui - Popa, Francescu, Luca, Toma - Briciu, Păscăleanu, Ungureanu - Mediop, Trifu, Blănaru. Rezerve: Rădulescu - Popescu, Herțanu, A. Păscăleanu, Stancu.  

Final de partidă. Ripensia se întoarce cu toate punctele de la Peciu Nou, jocul al noștri scârție însă în continuare. Minutul 93. Ocazie mare pentru Peciu Nou. Bară, după un corner. Minutul 87. Păscăleanu Jr. îl înlocuiește pe Mediop. Gazdele din teren, preocupate cu lovirea adversarilor pe întreaga durată a partidei.

Minutul 82. Toma pune latul pentru 4-2. Ungureanu, cu assist-ul.

Minutul 80. Herțanu îl înlocuiește pe Trifu.

Minutul 74. Ilea, cu capul, reduce din diferență după o lovitură liberă a gazdelor.

Minutul 73. Francescu este avertizat cu cartonaș galben.

Minutul 69. Stancu intră în locul lui Blănaru.

Minutul 68. Mediop majorează scorul după o acțiune individuală. Atacantul senegalez își recapătă, meci cu meci, forma din sezonul trecut.

Minutul 66. Blănaru, o nouă ratare.

Minutul 62. „Galben” pentru Martinov.

Minutul 59. Ungureanu, din poziție bună, trimite deasupra.

Minutul 56. Mureșan vede al doilea galben și este eliminat.

Minutul 54. Toma o aduce pe Ripi din nou în avantaj. Fundașul nostru primește excelent o minge în partea stângă a careului advers și șutează fără speranțe pentru Muraru. A început a doua repriză. Pauză.

Minutul 41. Portarul gazdelor respinge o nouă minge în fața porții, iar Blănaru, din câțiva metri, trimite mult deasupra.

Minutul 40. Ripensia caută golul, fără succes momentan.

Minutul 30. Șut deviat expediat de Blănaru, iar Muraru scoate de sub bară.

Minutul 27. Blănaru scapă singur cu Muraru și ratează.

Minutul 25. Apărarea o comite din nou. Păscăleanu face penalty din postură de ultim apărător, este eliminat, iar Ciumacenco egalează pentru gazde.

Minutul 17. Ai noștri controlează jocul, construcția este însă îngreunată de startea deplorabilă a terenului.

Minutul 8. 1-0 pentru ai noștri. Roș-galbenii deschid scorul prin Trifu. Atacantul ripensist profită de o minge respinsă în față de Muraru după un șut puternic trimis de Ungureanu. A început partida. „Ripi”, fără Nanu și Zaluschi, accidentați. De asemenea, Ciobai rămâne în continuare departe de terenul de joc.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Multidiet
Multidiet
Multidiet