fShare
0

Ripensia a reuşit să învingă CSM Reşiţa cu scorul de 2-1, în ultimul meci amical înainte de startul noului sezon al ligii secunde. Roş-galbenii s-au impus în faţa unui adversar puternic. Chiar dacă gruparea din Valea Domanului este doar în eşalonul trei, jocul prestat de bănăţeni a arătat că formaţia rosso-nera va fi una dintre principalele pretendente la promovarea în Liga a II-a.

Prima repriză a partidei disputate sâmbătă, 28 iulie, pe arena din Ciarda Roşie, a fost una echilibrată, ambele formaţii creându-şi ocazii importante de a marca. Însă, la finalul primului mitan, rezultatul consemnat pe tabelă a fost alb, 0-0.

În partea secundă, Ripi a fost cea care a deschis scorul, în minutul 57. Ungureanu a profitat de o eroare a goalkeeperului advers, Zimmerman, şi, din careu, a trimis balonul în poarta goală. 1-1 s-a făcut în minutul 70. Staicu a pătruns pe partea dreaptă şi a punctat cu un şut din careu.

Formaţia noastră a reuşit să se desprindă din nou în minutul 77, chiar dacă pe teren se afla deja o formulă cu jucători tineri, fără prea mare experienţă. Vlădia a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, lateral stânga, portarul reşiţenilor a respins în primă fază, dar Cluci, atent, a reluat în plasă, pentru 2-1, stabilind rezultatul final.

Iată şi cele două formaţii ce s-au înfruntat pe arena din Ciarda Roşie:

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Dobre – A. Popa, M. Toma, Burdeţ, C. Toma – Stoi, Anghelina – Ungureanu, Zaluschi, Dumiter – Bădăuţă. Au mai evoluat: Păduraru, Rădulescu – Vlădia, Apro, Bărâcă, Ardelean, Kawagoe, Lemnaru, Tineiu, Cluci şi Monea.

CSM Reşiţa (antrenor Tavi Benga): Zimmerman – Oprea, Prodan, Mardare, Almic – Taciuc, Miranda, Izmană, Săulescu – D. Toma, Curtuiuş. Au mai evoluat: Toader – Lazăr, Bactăr, Albu, Breşneni, Staicu, Ene, Burciu, Hrudei, Marius Musteţa, Marian Musteţa şi Giurică.

Aşadar, duelul cu CSM Reşiţa a fost ultimul înaintea startului. Sâmbătă viitoare, pe 4 august, de la ora 11.00, Ripensia va juca în deplasare, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăilă, în prima etapă a ediţiei 2018-2019 a ligii secunde.

În altă ordine de idei, ar mai fi de spus că mijlocaşul nostru, Mihăiţă Lemnaru, a fost convocat la echipa naţională sub 19 ani a României, pentru dubla confruntare amicală cu Israelul (partide ce vor avea loc la Mogoşoaia pe 7 şi 9 august). Lemnaru a plecat la lot imediat după meciul cu CSM Reşiţa.

Ciprian Urican: Cred că suntem pe drumul cel bun

După confruntarea cu CSM Reşiţa, antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican, a tras concluziile: „A fost un test important pentru noi, căci am întâlnit o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Tocmai de aceea a fost un joc pe care eu mi l-am dorit. A fost un meci echilibrat, cum probabil vor fi toate în Liga a II-a. M-a mulţumit maniera în care am interpretat fazele şi cred că suntem pe drumul cel bun. Şi cei care au intrat mai târziu pe teren, aşa-zisa echipă de tineri, au evoluat după aceeaşi concepţie. Au prins încredere şi iată că şi ei pot să obţină un rezultat bun”.

fShare
0
Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet